Ingredientes
300 gr fresas (congeladas)
100 gr azúcar
2 claras de huevo pasteurizadas
Zumo 1/2 limón
Preparación
Poner el azúcar en el vaso de la Thermomix, bien seco. 10 seg., veloc 6-7-10
Añadir las fresas poco a poco y el zumo de limón, 30 seg. veloc 5-7.
Bajar los restos de las paredes del vaso.
(yo coloqué las fresas una a una mientras giraba, porque sino no me las trituraba)
Colocar la mariposa, añadir las claras de huevo y batir 3 minutos veloc 3 y 1/2.
300 gr fresas (congeladas)
100 gr azúcar
2 claras de huevo pasteurizadas
Zumo 1/2 limón
Preparación
Poner el azúcar en el vaso de la Thermomix, bien seco. 10 seg., veloc 6-7-10
Añadir las fresas poco a poco y el zumo de limón, 30 seg. veloc 5-7.
Bajar los restos de las paredes del vaso.
(yo coloqué las fresas una a una mientras giraba, porque sino no me las trituraba)
Colocar la mariposa, añadir las claras de huevo y batir 3 minutos veloc 3 y 1/2.
uff qué bueno, adoro las fresas!
ResponderEliminarSe ve deliciosa esta crema, es un postre muy fresquito.
ResponderEliminarBesos.
Lily, aquesta escuma m'ha encantat, per que normalment porten gelatina i no m'agrada gens. Et volia fer una pregunta, les clares les has muntat junt amb el suc de les maduixes, o a part? perdona, segur que queda molt clar però no sé si ho he entès be.
ResponderEliminarEm guardo la recepta per provar-la, moltes gràcies!
martu, la verdad que salió muy rico, sorprendente como pueden llegar a espumar tanto las claras !!!
ResponderEliminarBesos
La cocinera de Betulo, tienes toda la razón, además muy ligero y de fruta natural !!!! Sobró un poquito y lo congelé, a ver que tal está como helado
ResponderEliminarBesos
Maduixa wapa tu pregunta el que sigui que per aixó estem. Si les clares es monten al got junt amb les maduixes però després de triturar-les, m'explico? Primer fiques el sucre i el fas grassé, sense treure'l del got, fiques les maduixes poc a poc i les tritures, estan congelades i has d'anar amb calma ok? Després sense treureles del got, fiques les clares y montes, ja veuràs com an el temps indicat creixen una passada !!! el que passa es que al no tindre gelatina, es baixarien més aviat si no es consumeixen, a mi em va sobrar una miqueta i el vaig congelar per menjar-me'l com a gelat.
ResponderEliminarSi tens cap pregunta més, no ho dubtis ok?
Un petonàs
Moltes gràcies guapa, ja m'ha quedat clar i ho provaré. un petó. :-)
ResponderEliminar