tag:blogger.com,1999:blog-1699075987608975961.post1360491889178902437..comments2023-10-31T14:32:06.071+01:00Comments on Deliciós Mos: ESPUMA de FRESASLilyhttp://www.blogger.com/profile/14058775739965742896noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-1699075987608975961.post-35662247457501516252011-04-28T09:59:41.731+02:002011-04-28T09:59:41.731+02:00Moltes gràcies guapa, ja m'ha quedat clar i ho...Moltes gràcies guapa, ja m'ha quedat clar i ho provaré. un petó. :-)Maduixahttps://www.blogger.com/profile/09225444487046681763noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1699075987608975961.post-72298449561252871742011-04-26T19:11:03.393+02:002011-04-26T19:11:03.393+02:00Maduixa wapa tu pregunta el que sigui que per aixó...Maduixa wapa tu pregunta el que sigui que per aixó estem. Si les clares es monten al got junt amb les maduixes però després de triturar-les, m'explico? Primer fiques el sucre i el fas grassé, sense treure'l del got, fiques les maduixes poc a poc i les tritures, estan congelades i has d'anar amb calma ok? Després sense treureles del got, fiques les clares y montes, ja veuràs com an el temps indicat creixen una passada !!! el que passa es que al no tindre gelatina, es baixarien més aviat si no es consumeixen, a mi em va sobrar una miqueta i el vaig congelar per menjar-me'l com a gelat.<br />Si tens cap pregunta més, no ho dubtis ok?<br />Un petonàsLilyhttps://www.blogger.com/profile/14058775739965742896noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1699075987608975961.post-28616263505400412782011-04-26T19:07:03.676+02:002011-04-26T19:07:03.676+02:00La cocinera de Betulo, tienes toda la razón, ademá...La cocinera de Betulo, tienes toda la razón, además muy ligero y de fruta natural !!!! Sobró un poquito y lo congelé, a ver que tal está como helado<br />BesosLilyhttps://www.blogger.com/profile/14058775739965742896noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1699075987608975961.post-25800780706483686892011-04-26T19:06:13.813+02:002011-04-26T19:06:13.813+02:00martu, la verdad que salió muy rico, sorprendente ...martu, la verdad que salió muy rico, sorprendente como pueden llegar a espumar tanto las claras !!!<br />BesosLilyhttps://www.blogger.com/profile/14058775739965742896noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1699075987608975961.post-848184406305996392011-04-26T17:24:13.906+02:002011-04-26T17:24:13.906+02:00Lily, aquesta escuma m'ha encantat, per que no...Lily, aquesta escuma m'ha encantat, per que normalment porten gelatina i no m'agrada gens. Et volia fer una pregunta, les clares les has muntat junt amb el suc de les maduixes, o a part? perdona, segur que queda molt clar però no sé si ho he entès be.<br /><br />Em guardo la recepta per provar-la, moltes gràcies!Maduixahttps://www.blogger.com/profile/09225444487046681763noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1699075987608975961.post-8932118780978044712011-04-25T20:38:03.304+02:002011-04-25T20:38:03.304+02:00Se ve deliciosa esta crema, es un postre muy fresq...Se ve deliciosa esta crema, es un postre muy fresquito.<br />Besos.LA COCINERA DE BETULOhttps://www.blogger.com/profile/16165876270019956180noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1699075987608975961.post-12702094367486726792011-04-25T20:03:13.646+02:002011-04-25T20:03:13.646+02:00uff qué bueno, adoro las fresas!uff qué bueno, adoro las fresas!martuhttps://www.blogger.com/profile/17102922675887770195noreply@blogger.com